28 April 2012

PEDOBEAR PARTY

Včera jsme v rámci oslav posledního zvonění vyrazily kalit na Kladno. Vždycky se prostě nechce absolvovat hodinová cesta do Prahy + to, že se domů dostaneme až následující den kolem druhé odpoledne. Co se děje mezitím nezdá se mi být vhodné publikace, i když věřím, že růžová veverka by to ocenila. Zkrátka jsme chtěly ve vší počestnosti zajít na pár panáků, rakovin a "zatančit si", jak se to správně říká. I z tepláků alias vandráků jsme se převlíkly, takže jsme to nebraly zas tak na lehkou váhu.
Dověděly jsem se, že v bývalé bývalé Stodole se bude konat nějaká megahustěkrutopřísná párty  s pražským déjé. Prostě mnoho let jste na to čekali a konečně je to tady, začněte ihned onanovat atd. atd. VIP vstupy + Párty bus included. A protože nejsme zvyklý se předvádět  na Kladně a každá minulá kladenská párty skončila EPIC FAILEM trochu sme se toho bály. Hlavně proto, že Stodola je vyhlášená vysokou koncentrací 13mínus letejch dětí. To samozřejmě nezklamalo. A když jsme viděly jak tam lezou samý malý holky, usoudily sme, že tam budem jak dva pedobeaři a málem jsme skončili na ejtýs párty v Auto Da Fé. Tam bysme se aspoň mezi těma strejdama cejtily líp. Nakonec jsme ale překonaly ostych a řekly si, že to risknem.
První polovina večera stála za psí prd. Hověz, neměly sme zapalovač (jak je možný, že tam skoro nikdo nekouřil!!!), sračka dj, co pouští sračka songy (rytířský rytmy bych čekala spíš na Libušínský bitvě). Fakt z toho byla cejtit na pražská atmosféra....eee.  Party bus byl prej taky docela trapas. Takže sme se docela dlouho bavily pozorováním party asi pěti desetiletejch děcek jak to rozjížděj na pódiu. To i my bitches máme chlupatější koule než než ty malí chlapečkové (a než tyhle taky)
Na druhou stranu, dj se později polepšil a dal batalionskou klasiku jako Danza Kuduro či Moves like Jagger. No nejvíc sme se ale pobavily, když se vhlásil dance battle kluci vs. holky. Jsme zvyklý na leccos, ale tohle sme ještě neviděly, to se asi může stát jenom na Kladně, božský město. Všichni se tam začali svlíkat, ne teda úplně (děkuju Ježíši), ale myslim, že to stačilo. Tudíž si místní pedobeaři mohli užívat odhalená těla místních "panen". No a když se vám vedle hlavy bimbaj dva obří vytahaný lajdáky ve špatně padnoucí podprsence roztřesený v rytmu nějakýho rádoby sexy tance, přestane vás to rychle bavit. Bohužel jsme to nezdokumentovaly.
Kladno je město plný překvapení...


Slídivá očka máš, kamaráde náš...


1 comment:

  1. Moje poslední zvonění probíhalo tak, že sme se převlíkli za kretény, vyrazili do ulic a žebrali prachy, abysme měli na pořádání maturitního plesu. Toť vše :-)

    ReplyDelete